درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1397/01/29 - 07:14:1
تعداد بازدید: 2245
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

معتادترین ملت دنیا!
تلفات «اُوردوز» با مواد در یک سال، بیش از تلفات آمریکا در جنگ ویتنام +عکس و آمار
 تلفات «اُوردوز» با مواد در یک سال، بیش از تلفات آمریکا در جنگ ویتنام +عکس و آمار

ترامپ در سخنرانی خود در کاخ سفید(۲۶ اکتبر ۲۰۱۷) گفت که "بحران افیون به یک وضعیت اضطراری در سلامت عمومی تبدیل شده است" و تاکید کرد که "امریکا باید با بدترین بحران مواد مخدر در تاریخ خود مواجه شود."


 

رییس جمهور آمریکا در سخنرانی عمومی خود در کاخ سفید(۲۶ اکتبر ۲۰۱۷) گفت که "بحران افیون به یک وضعیت اضطراری در سلامت عمومی تبدیل شده است. " ترامپ تاکید کرد که "آمریکا باید با بدترین بحران مواد مخدر در تاریخ خود مواجه شود. "

حقیقت آن است که آن چه از آن به عنوان «طاعون آمریکا» یاد می شودف بحران افسارگسیخته اعتیاد به افیون در این کشور است.

وبسایت خبری-تحلیلی آمریکایی «وُکس» در گزارشی به تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۷، از یک آمار تکان‌دهنده خبر داد: تقریبا نیمی از آمریکایی‌ها یا یک عضو خانواده یا دوستی داشته‌اند که دچار اعتیاد بوده است.

این آمار، نتیجه نظرسنجی موسسه افکارسنجی معروف Pew است که در آگوست ۲۰۱۷ انجام گرفت. در واقع، اپیدمی افیون در آمریکا مرزهای جنسیت، نژاد، سن و میزان تحصیلات را درنوردیده است.

این بحران تنها شامل مواد افیونی نیست. طبق بررسی «مرکز ملی نظرسنجی سوءمصرف مواد و سلامت» در ۲۰۱۶، بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی بالای ۱۲ سال دچار سوءمصرف مواد بودند. از این تعداد ۲.۱ میلیون نفر دچار سوءمصرف افیون بودند. بزرگ‌ترین گروه از این جمعیت را معتادان الکل با ۱۵.۱ میلیون نفر تشکیل می دهند. از آن جا که این نظرسنجی بر مبنای خود-اظهاری خانواده‌های آمریکایی انجام گرفت، به نظر می رسد که رقم واقعی به طرز قابل ملاحظه‌ای بیش از این رقم است. طبق همین گزارش، در سال ۲۰۱۶، دست‌کم ۹۴۸ هزار آمریکایی معتاد به هروئین بودند.

با این حال، افیون عامل اصلی مرگ و میر ناشی از «اُوردوز» (مصرف بیش از حد تحمل بدن یک معتاد) در سال‌های اخیر بوده است. تعداد مرگ بر اثر اُوردوز از ۱۷.۰۰۰ در سال ۱۹۹۶ به ۶۴.۰۰۰ در ۲۰۱۶ رسیده است. دو سوم از میزان مرگ ناشی از اُوردوز در یکی دو سال اخیر بر اثر مصرف مواد افیونی بوده است. این رقم از مجموع مرگ و میر ناشی از تصادف اتومبیل و قتل با سلاح گرم هم بیشتر است و حتی از قربانیان ایدز در اوج شیوع این بیماری در سال ۱۹۹۵ هم پیشی گرفته است.

اپیدمی افیون در آمریکا از اوایل دهه ۱۹۹۰ و با داروی تجویزی «اُکسی کانتین» و افتضاح در بازار مُسکّن‌های نسخه‌دار رقم خورد. در آن مقطع موجی در امریکا به وجود آمد که پزشکان باید «درد» را به عنوان یک مشکل جدی در سلامتی در نظر بگیرند و در تجویز مسکّن‌های حاوی مخدّر گشاده‌دست عمل کنند. این سرآغاز رواج سوءمصرف مسکّن‌های مرفین-پایه در امریکا شد و ظرف چند سال به گسترش سوءمصرف غیرقانونی محصولاتی چون هروئین و «فنتالین» رسید. از اواخر دهه ۱۹۹۰ تا امروز، آمریکا هر سال با افزایش مرگ با «اُوردوز» مواجه بوده است.

طبق تحلیل «کیت هامفریز»، کارشناس سیاست‌گذاری مواد مخدر در دانشگاه استفورد، این وضعیت دو بحران به هم پیوسته در ایالات متحده ایجاد کرد: از یک سو، جمعیتی از معتادان افیون و مسکّن‌های افیونی به وجود آمد که برای رفع درد و خماری به مسکّن‌های نسخه دار نیاز داشتند و اگر با نسخه به این قرص‌ها دسترسی پیدا نمی کردند، بسیار محتمل بود به سراغ مواد خطرناک‌تری چون هروئین و فنتالین بروند. از سوی دیگر، سیاستگذاران برای جلوگیری از دسترسی جمعیت بیشتری به مسکّن‌ها و در نتیجه افزایش نیافتن جمعیت معتادان باید تولید و عرضه مسکّن‌های اعتیادآور را کاهش می دادند. این یک نوع بن بست در تصمیم‌گیری ایجاد می کرد که نتیجه این انفعال و بی‌عملی بحرانی است که ترامپ در سخنرانی خود نسبت به ان هشدار داد.

بحران افیون در آمریکا: چگونه داروهای نسخه‌دار یک آسیب عمیق ملّی را رقم زدند

اما مشکل فقط همین نیست. افزایش جمعیت معتادان آمریکا با خود انواع بیماری‌ها را هم به دنبال داشته است. نزدیک به ۷۰ درصد معتادان هروئین که از تزریق برای مصرف استفاده می کنند، به واسطه کاربرد سرنگ های آلوده دچار انواع مختلف بیماری‌های عفونی، به ویژه هپاتیت C هستند. همان‌طور که گفته شد، فقط در سال ۲۰۱۶، ۶۴.۰۰۰ نفر در آمریکا تنها بر اثر اُوردوز(یکی از عوارض اعتیاد) مردند که برابر با کل تلفات ارتش آمریکا در جنگ چندساله ویتنام بود!

CBC News: اوردوز مواد در سال گذشته بیش‌تر از جنگ ویتنام از آمریکایی‌ها تلفات گرفته است
نمودار مرگ ناشی از اوردوز از ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۶

احتمال شیوع انواع عفونت‌های ویروسی و باکتریایی از جمله HIV  به واسطه استفاده از سرنگ‌های آلوده و سایر بی‌احتیاطی‌ها، از دید کارشناسان حوزه سلامت در امریکا یک تهدید بزرگ و بسیار خطرناک در این کشور است.

دکتر «مایکل برومِج»، رییس اداره سلامت شهر چارلستون در همی زمینه معتقد است:

" این واقعیت، در واقع همه‌گیر شدن واگیردارهاست. تعداد مرگ‌های ناشی از اُوردوز به تنهایی عمق فاجعه‌ای را که پیش چشمان ما در حال رخ دادن است، نشان نمی دهد. "

قانونگذاران و مقامات فدرال بارها اعلام کرده‌اند که برای مقابله با بحران افیون در آمریکا، دست‌کم به ۴۵ میلیارد دلار بودجه نیاز است، ولی کارشناسان این حوزه معتقدند که برای مقابله با بحران دست‌کم ۴ برابر این مبلغ باید اختصاص داده شود. به باور این کارشناسان، این بودجه شامل درمان هپاتیت C (۲۰ تا ۹۰ هزار دلار برای هر معتاد مبتلا) و جراحی قلب باز معتادان مبتلا به «اندوکاردیتیس باکتریایی» (۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار برای هر بیمار) هم می شود. این در حالی است که در طرح پیشنهادی دوحزبی کنگره که در ماه فوریه ۲۰۱۸ به تصویب رسید، تنها ۶ میلیارد دلار برای درمان سوءمصرف مواد و درمان مشکلات روانی مرتبط با آن در نظر گرفته شده که با هر مقیاسی بسیار کم است.

در حال حاضر، ۲۰.۸ میلیون آمریکایی با سوءمصرف مواد اعتیادآور (از الکل تا مسکّن‌های مرفینی و هروئین) درگیرند. این رقم تقریبا برابر با مبتلایان به دیابت در این کشور و دو برابر مجموع مبتلایان به سرطان در آمریکاست.

انتظار می رود که از هر ۷ آمریکایی، یک نفر در مقطعی از زندگیش دچار سوءمصرف مواد شود.

داروهای نسخه‌دار و اُوردوز با هروئین عوامل اصلی مرگ‌های غیرعمد در امریکا هستند.

نمودار مرگ ناشی از اوردوز با مواد افیونی از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶

سوءمصرف مواد در آمریکا سالانه ۴۴۲ میلیارد دلار هزینه ایجاد می کند.

تنها یک نفر از هر ده نفر معتاد در آمریکا به نوعی تحت درمان‌های ویژه اعتیاد قرار دارند.

نمودار دریافت درمان ویژه اعتیاد در آمریکا/ از حدود ۲۳ میلیون نفر، تنها ۲.۵ میلیون نفر خدمات درمانی ویژه سوءمصرف دریافت می کنند

مرگ ناشی از سوء مصرف افیون در آمریکا یکی از عوامل کاهش نرخ «طول عمر مورد انتظار» در ۲۰۱۵ بوده است.

 میزان مرگ ناشی از مصرف مواد در نژاد سفید به طرز محسوسی از نژاد سیاه و نژاد لاتین بیشتر است.

آمریکایی‌ها بیشتر از هر ملتی در دنیا افیون مصرف می کنند! شاید عجیب به نظر برسد، ولی در این نمودار، مصرف افیون در مجموع صورت‌های آن (تزریق، دود کردن، مصرف قرص‌های مسکّن و...) در نظر گرفته شده، و امریکایی‌ها با فاصله بیشترین میزان مسکّن را در دنیا مصرف می کنند.

«آمریکایی‌ها بیش از هر کشوری در دنیا مواد افیونی مصرف می کنند»

قیمت هروئین به واسطه رواج مصرف این ماده مخدر خطرناک، از ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۰ نزولی عجیب داشته است. یعنی از ۳۵۰۰ دلار بابت هر گرم هروئین خالص در سال ۱۹۸۰، به ۵۰۰ دلار در هر گرم خالص در ۲۰۱۰ رسید.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/9875


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

۹ خبرنگار طی سال 2021 در افغانستان کشته شدند


افزایش حملات افراد ناشناس به خبرنگاران در افغانستان


زینب سلیمانی: پدرم فاتح دل‌ها بود/ میراث حاج قاسم به اشغالگری صهیونیست‌ها پایان می‌دهد


ایرانِ شهید سلیمانی از کدام گروه‌های مجاهد افغانستانی حمایت کرد؟


خون‌شریکی دو ملت؛ خدمات متقابل ایران و افغانستان در روزهای سخت


دیدگاه‌هـای اندیشمندان و رهبران جهان مسلمان و غیر مسلمان درباره امام خمینی (رحمت‌الله‌علیه)


ویژه نامه گل نرگس (به مناسبت سال روز ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف)


بررسی نابرابری در افغانستان


خلیل زاد باید بدل شود


واقعیت‌هایی درباره ویروس کرونا که باید بدانید


از ترور جنبش روشنایی تا ترور در یابود مراسم شهید مزاری


محمد محقق: نیروهای امنیتی به مردم شلیک کردند و زخمی‌ها را با لگد زدند و خندیدند + ویدیو


مراحل ارتباط با قرآن


چرا قاسم سلیمانی اسطوره است؟


سیدحسن نصرالله: ارزش کفش سردار سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است/هدف ما در مقاومت پاسخ به ریخته شدن خون سردار است


۴ سناریوی احتمالی ایران برای انتقام سخت از آمریکایی‌ها


افزايش بيماري‌ها و زمين سوخته؛ کمترين تاثير «مادر بمب» آمريکا در افغانستان


فرهنگ خشم و خشونت در آمریکا


آمریکا چقدر گرسنه است؟


رسواترین رؤسای جمهور آمریکا/ از رابطه جنسی با خواهر تا همجنس‌بازی با معاون کاخ سفید


دهم ثور، روزی که خبرنگاران به خون نشستند


آیا ترامپ نژادپرست است؟


روایتی دسته اول از عملیات نجات داعش توسط دولت افغانستان؛ بالگردهایی با مأموریت ویژه


چه‌چیزی از چشم ۲میلیارد بیننده مراسم عروسی نوه ملکه انگلیس پنهان ماند؟


سی‌ان‌ان: بن سلمان از لوح‌ها که ترامپ زیر دماغش گرفت تحقیر شد+فیلم





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.